Despre noi

Turcia este una dintre destinațiile de top din lume pentru tratamente medicale. În afară de facilități de înaltă calitate, acreditate la nivel internațional, Turcia oferă medici cu experiență remarcabilă, majoritatea profesori universitari.

Turcia are un profil înalt de servicii medicale, care crește constant în termeni de capacitate și calitate.

Turcia găzduiește peste 30 de milioane de vizitatori în fiecare an și este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Toate orașele și populația Turciei sunt extrem de prietenoase cu călătorii, iar infrastructura industriei de turism este de clasă mondială.

De la planificare la recuperare, vă asistăm în fiecare etapă a tratamentului. Susținem pacienții în toate aspectele înainte, în timpul tratamentului și după. Organizăm toate aspectele în detaliu pentru ca pacientul și însoțitorul să aibă un proces confortabil și de încredere.

Din momentul în care ați luat decizia de a opta pentru un tratament în Turcia, suntem alături de tine, oferindu-ți transport să te poți deplasa între aeroport, hotel și spital.

Prețurile asistenței medicale în Turcia sunt foarte competitive în comparație cu facilitățile medicale standard echivalente din întreaga lume.

Credem că tratamentul medical de înaltă calitate ar trebui să fie disponibil fără ca pacienții să fie nevoiți să aștepte pentru un diagnostic sau pentru orice tratament medical. De aceea, cu noi aveți prioritate la clinici, astfel încât să nu trebuiască să așteptați ca să fiți preluați.

Suntem dedicați să ajutăm pacienții să găsească cel mai bun tratament. Vom aranja diagnosticul sau planurile de tratament cu experții medicali de încredere din Turcia. Spitalele și clinicile cu care lucrăm sunt dedicate pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună experiență medicală posibilă. 

Spitalele și instituțiile medicale din Turcia oferă o gamă largă de proceduri și servicii medicale, care sunt disponibile numai în anumite părți ale lumii, cum ar fi transplanturi de organe, pediatrie, urologie, chirurgie plastică, obezitate și chirurgie bariatrică, cardiologie, oncologie, implant de celule stem și multe altele.

Pentru mai multe informații contactați-ne.