Cardiologie

La noi sunt aplicate cele mai noi metode de tratament, cu tehnologie avansată, de medici cu experiență și cu expertiză în domeniu.  Avem o echipă formată din academicieni importanți în domeniul cardiologiei și chirurgiei cardiace.

Anomaliile cardiace vitale, tulburările de ritm la toate vârstele sunt tratate prin metode moderne, care minimalizează riscul apariției de complicații.

Anomaliile cardiace care pun viața în pericol și tulburările de ritm (aritmie) care pot afecta pacienții de toate vârstele sunt tratate în mod eficient prin aplicarea celor mai avansate metode cardiace. Diagnosticul rapid minimizează complicațiile și crește ratele de succes.

Inima ta este în siguranță cu noi!

Servicii:

Este o procedură chirurgicală efectuată pentru ameliorarea anginei și pentru a reduce riscul de deces din cauza bolii coronariene. Arterele sau venele din alte părți ale corpului pacientului sunt altoite în arterele coronare pentru a ocoli îngustarea aterosclerotică și pentru a îmbunătăți alimentarea cu sânge a circulației coronare care alimentează miocardul (mușchiul inimii).

Deși aritmia ( bătăile neregulate ale inimii) afectează în general pacienții cu vârsta peste 60 de ani, persoanele mai tinere suferă uneori și ele de tulburări de ritm cardiac. Posibilitatea reapariției unor astfel de tulburări poate fi diminuată semnificativ prin asigurarea tratamentului pacienților care au suferit o intervenție chirurgicală.

Aorta este cea mai mare arteră din corp, provenind din ventriculul stâng al inimii și extinzându-se până la abdomen. Un anevrism aortic („balonare”) reprezintă de obicei o slăbiciune în peretele aortei. Odată diagnosticată, singura opțiune de tratament este intervenția chirurgicală. Fie anevrismul este îndepărtat și partea deteriorată a vasului de sânge înlocuită cu o grefă artificială, fie un „stent” este introdus fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală deschisă. Dacă supapa aortică este normală, pot fi necesare intervenții complexe de economisire a supapelor, cum ar fi „procedura David”.

Este necesară intervenția chirurgicală pentru repararea valvelor cardiace deteriorate sau defecte, ceea ce, în cazurile adecvate, evită necesitatea înlocuirii valvei mitrale. Putem oferi proceduri minim invazive și / sau operații robotizate pacienților care caută avantaje cosmetice și de altă natură.

Mai ai întrebări?

Nu ezita să ne contactezi!