Oncologie

După bolile cardiovasculare, cancerul este a doua cauză de deces în lume. Această boală devine din ce în ce mai frecventă. Decesele legate de cancer, care se numără printre problemele majore de sănătate ale societății, depășesc decesele cauzate de bolile cardiovasculare. Cancerul este o boală cauzată în principal de efecte asupra mediului, iar diagnosticul precoce este foarte important pentru a preveni cancerul.

La noi cazurile de cancer sunt abordate cu o perspectivă multidisciplinară. Pacienții sunt examinați de medici din diferite discipline. Chirurgii cu experiență decid împreună cu experți din diferite departamente, cum ar fi oncologia medicală, oncologia radiațiilor, psihologia și utilizarea celor mai noi metode de tratament tehnologic. Consiliul tumoral determină cel mai potrivit protocol de tratament pentru pacient, cu abordări actuale.

Oamenii care prezintă risc de cancer nu trebuie să dispere. Deoarece rezultatele reușite sunt posibile cu diagnosticul timpuriu. Unul dintre cele mai importante lucruri de făcut este detectarea timpurie a cancerului prin participarea la programe de screening. Dacă familia dumneavoastră are antecedente de cancer, cum ar fi sânul, ovarul, prostata, colonul sau melanomul malign, este posibil să aveți un risc genetic. Verificarea regulată este esențială.

Caracteristicile genetice, caracteristicile tumorilor, vârsta și sexul pacientului sunt importante în procesul de tratament. Aplicăm un protocol de tratament personalizat în funcție de aceste caracteristici. 

Nu oferim doar tratamente, ci suntem pregătiți cu chirurgi profesioniști, care pot interveni oricând.

Am adoptat cea mai avansată abordare a tratamentului personalizat pentru cancer.
Cercetarea genetică oferă cea mai importantă contribuție la tratamentul cancerului. Membrii familiei care pot fi expuși riscului sunt identificați prin cele mai recente procese de scanare genetică.

Servicii:

Radioterapia este concepută pentru eradicarea celulelor canceroase sau pentru restricționarea multiplicării acestora. Aproximativ 70% din toți pacienții cu cancer necesită un grad de radioterapie într-un anumit stadiu al tratamentului lor.

Folosim cele mai avansate echipamente și tehnici laparoscopice și roobotice în timpul intervenției chirurgicale pentru cancer. Acest lucru determină minimizarea disconfortului și perioadele de recuperare a pacienților.

Chimioterapia este metoda oncologică medicală utilizată în tratamentul tumorilor cerebrale, precum și a plămânilor, prostatei, intestinului gros, rectului, stomacului, pancreasului, sânului și cancerelor ginecologice. Chimioterapia este eradicarea tumorilor prin administrarea de medicamente prin cale orală, intravenoasă sau prin abdomen și alte membre. 

Clinica noastră de gestionare a durerii este concepută pentru a oferi cele mai eficiente metode de gestionare a durerii și ameliorarea durerii pacienților cu cancer, pentru cea mai înaltă calitate a vieții în timpul și după tratamentul lor.

Mai ai întrebări?

Nu ezita să ne contactezi!