Pediatrie

Fiecare persoană care își începe existența în lume este foarte valoroasă pentru noi. Din acest motiv, oferim tratamente care răspund nevoilor tuturor copiilor, de la un bebeluș care își deschide ochii pentru prima dată, până la un copil care se pregătește să intre în pubertate.

 Oferim cea mai bună calitate în toate tipurile de servicii medicale, având ca scop protejarea sănătății copiilor și creșterea lor ca persoane mai sănătoase. Avem servicii 24/7 și efectuăm în mod regulat vaccinări de rutină pentru copii.

Diagnosticul avansat și metodele de tratament sunt efectuate pentru nevoile tuturor copiilor, de la vârsta copilăriei până la vârsta de 18 ani. Pacienții sunt evaluați cu atenție de către membrii noștri și medici cu experiență.

Clinica noastră este special concepută pentru copii și pentru a-i împiedica să se confrunte cu frica de medici. Avem o sală de alăptare complet echipată pentru acoperirea nevoilor mamelor în așteptare. În caz de boală, există o cameră de observație pentru a ține bebelușii și copiii sub observație.

Acordăm o valoare supremă fiecărui copil, oricât de mic ar fi. Expertiza noastră cuprinde întreaga gama a afecțiunilor și a bolilor, de la naștere până la adolescență.

Servicii:

Endocrinologia pediatrică se ocupă de variațiile de creștere fizică și dezvoltare sexuală în copilărie, precum și de diabet și alte tulburări ale glandelor endocrine.

Hematologia pediatrică este specializată în tratarea tulburărilor de sânge la copii. Această ramură tratează tot felul de anemii, boli congenitale ale sângelui, deficiențe ale măduvei osoase, leucemie infantilă, diateză sângeratoare și alte boli și afecțiuni.

Această ramură se ocupă cu detectarea, diagnosticul și tratamentul infecțiilor tractului urinar, incontinența, calculii în sistemul urinar, refluxul vezicoureteral, nefrita și insuficiența renală la copii.

Gastroenterologii noștri pediatrici au grijă de afecțiunile esofagiene și gastro-intestinale ale copiilor, inclusiv dispepsie, afecțiunea indigestiei, care afectează copiii la fel de mult ca adulții.

Unele dintre cele mai frecvente afecțiuni care afectează uneori copiii sunt tratate în această secție – astm, rinită alergică, bronho-alveolită la nou-născut și alte afecțiuni.

Spre deosebire de adulți, majoritatea problemelor cardiace care afectează copiii sunt boli congenitale ale inimii. În timp ce unitatea este specializată în detectarea, diagnosticarea și tratamentul copiilor cu boli și afecțiuni cardiace congenitale și necongenitale, alte specialități medicale, inclusiv Centrul de Chirurgie Cardiacă și Vasculară, sunt consultate după cum este necesar.

Mai ai întrebări?

Nu ezita să ne contactezi!