Urologie

Clinica de urologie oferă servicii în toate sub-domeniile urologiei, în special a cancerului urologic, utilizând tehnologii avansate și metode medicale moderne. La Clinica de Urologie se aplică metode speciale de tratament pentru toate persoanele, bărbați și femei, tineri și bătrâni. În plus față de sănătatea reproducerii, sunt tratate disfuncțiile sexuale masculine, bolile legate de îmbătrânire și mărirea prostatei, iar un serviciu de sănătate multidisciplinar este oferit în cooperare cu specialiști în cardiologie și endocrinologie, atunci când este necesar.

Operațiile de vasectomie, vasovasostomie care utilizează metode și dispozitive moderne sunt tratate cu succes și cu rate scăzute de complicații, depășind standardele țării noastre și ale lumii.

Un dispozitiv de biopsie semi-robotică de fuziune a prostatei este utilizat pentru a facilita biopsia prostatei și pentru a minimiza posibilitatea unei biopsii inutile.

Servicii:

Specialiștii noștri oferă o gamă largă de tratament medical și chirurgical pentru afecțiuni cum ar fi disfuncția erectilă, curbura congenitală și non-congenitală a penisului și ejacularea prematură, în plus față de diagnostic și tratament pentru deficitul de testosteron legat de vârstă. Cea mai recentă „Terapia cu unde de șoc a penisului” este oferită și în unele cazuri de disfuncție erectilă.

Oferim posibilitatea de a deveni părinte, bărbaților cu o formă de disfuncție reproductivă (infertilitate, varicocel, azoospermie).

Una din cinci persoane suferă de pietre la rinichi într-o etapă a vieții lor. Oferim cel mai avansat tratament copiilor, bărbaților și femeilor de toate vârstele pentru îndepărtarea pietrelor la nivelul rinichilor și tractului urinar, ureteroscopie, ureteroscopie flexibilă, chirurgie intrarenală retrogradă și metode chirurgicale percutanate.

Metodele chirurgicale robotice, laparoscopice și metode minim invazive sunt utilizate în tratamentul celui mai frecvent tip de cancer la bărbați, cancerul de prostată.

Mărirea prostatei este cea mai frecventă afecțiune cu care se confruntă bărbații cu vârsta peste 40 de ani. Oferim forme convenționale de tratament chirurgical, precum și tehnologii avansate cu laser și alte metode.

Mai ai întrebări?

Nu ezita să ne contactezi!