You are currently viewing Experiența Biancăi

Experiența Biancăi

  • Post comments:0 Comments

„Numele meu este Bianca si am o fetiță pe nume Maya care este născută prematur, la termenul de 31 săptămâni. Până la vârsta de 1 an nu am observat nicio problemă, dar când Maya avea in jur de 1 an ne-am dat seama că ceva nu este în regulă deoarece ea nu mergea în picioare și nu ținea picioarele drepte când stătea sus, nu avea un echilibru bun și avea nevoie de sprijin în permanență.

Am început să mergem la toate clinicile pe care le știam în Belgia, Suedia și România, unde după un an și jumătate Maya a fost diagnosticată cu PAREZĂ CEREBRALĂ. 

După aflarea acestui diagnostic a urmat din nou o perioadă de 2 ani și jumătate până am reușit să găsim clinica și tratamentul potrivit pentru ea. Găsirea clinicii se datorează faptului că am auzit despre tratamentele din Turcia ca fiind foarte bune, ceea ce m-a determinat să îi contactez.

Mi s-a explicat care sunt pașii pentru a ajunge la ei și pentru obținerea unui tratament. Am hotărât să încep tratamentul de implanturi cu Celule Stem, iar rezultatele bune au început să se vadă în fiecare zi. Două zile după începerea fizioterapiei Maya putea să ridice piciorul până la nas, un lucru care era imposibil pentru ea înainte.

În momentul de față rezultatele sunt foarte vizibile, Maya nu mai cade des și are un echilibru mult mai bun.

Țin să menționez faptul că spitalul are condiții de 5 stele și mâncare foarte bună, iar personalul este foarte cald cu pacienții. Pentru prima dată pot spune că îți face plăcere să stai la spital.

Recomand cu mare încredere pentru orice problemă de sănătate sau estetică!”

Lasă un răspuns